Tuotteemme

Masterhouse on laadukkaiden piharakennusten – aittojen, varastojen, saunojen, huvimajojen, grillikotien, kesäkeittiöiden, autotallien ja kylpytynnereiden – tinkimätön toimittaja. Tule tutustumaan näyttelyalueeseemme Mäntsälään, Helsinki–Lahti-moottoritien varrelle.
 
Voit tutustua tuotteisiimme alla olevien linkkien kautta. Kun haluat saada paremman kuvan kiinnostavasta tuotteesta, kannattaa tulla tutustumaan siihen tarkemmin

Pintakäsittelyohjeet

Katso uusien pintojen ja  hirsipintojen pintakäsittelyohjeet

Aitat

Masterhousen aitta on mukava yöpaikka niin kesäasunnon vieraille kuin isäntäväellekin. Tyylikkäät aittamme valmistetaan luonnollisesta, hengittävästä höylähirrestä, mikä varmistaa rauhalliset unet.

Valikoimastamme löydät perinteisten mallien lisäksi vaihtoehtoja myös modernimpaan makuun. Eikä aittaa tarvitse ainakaan ulkomuodon puolesta piilottaa pihan perälle, sillä komeitahan nämä ovat.

Tutustu mallistoomme verkossa tai tule katsomaan rakennuksia valmiina näyttelyalueellemme Mäntsälään.

Vajat ja varastot

Toimivassa vajassa tai varastossa tavarat pysyvät turvallisesti järjestyksessä. Valikoimastamme löydät toimivaa säilytystilaa parin neliön vajoista suurempiin 25–30 m2 varastorakennuksiin. Tutustu malleihimme tästä.

Konsta-valmissaunat

Konsta-valmissaunat ovat vaivattomin tapa pistää ulkosauna kuumaksi.  Sauna toimitetaan valmiiksi koottuna, vain lämmitys tarvitsee hoitaa itse. Voit myös valita erilaisia terassivaihtoehtoja Konsta-valmissaunoihin.. Tutustu Konsta-mallistoon täällä.

Kodat ja huvimajat

Valitse mökille tai kotiin sopiva huvimaja tai kota Masterhousen malleista. Hyvässä seurassa on mukava pistää lihaa grilliin ja nauttia elämästä. Säältä suojassa sadekaan ei haittaa, vaan huopakaton rapina luo vain tunnelmaa. Valitse sopiva malli täältä.

Kylpytynnyrit

Kylpypalju sopii saunan pihaan kuin auringonlasku kesäiltaan. Pulahda lämpimään veteen rentoutumaan ja anna arjen unohtua. Millaisessa paljussa sinä haluat nauttia olostasi? Valitse täällä.

Merituuli-huvilat

Masterhouse välittää Merituuli-huvilat. Tutustu monipuoliseen hirsihuvilamallistoon Merituulen omilla sivuilla osoitteessa www.merituuli.com

Näpsä-laiturit

Saunan rantaan on mukava saada myös turvallinen laituri. Näpsä-laiturin nokassa on mukava ottaa aurinkoa ja pulahtaa välillä uimaan. Lisätietoa osoitteesta www.napsalaiturit.com.

Hirsiladot

Meiltä saat myös hirsiladot. Katso tuotteet »

Toimitussisältö piharakennukset

 • Lattiavasat / Perustuspuut
 • Seinähirret, harjahirret
 • Valmiiksi sahatut päätykolmiot
 • Määrämittaiset lattia- ja kattolaudat
 • Otsa- ja räystäslaudat
 • Kyllästetyt terassilaudat
 • Asennusvalmiit ovet ja ikkunat lasitettuina
 • Ovien ja ikkunoiden pintahelat ja lukot
 • Asennusohjeet
 • Perustusmittapiirustus
 • Pohja-, julkisivu- ja leikkauspiirustukset tarvittaessa

Palahuopakate lisähintaan (palahuopakate, harja- ja räystäskaistat, tippapellit räystäälle), mallikohtaisia eroja

Tarjouspyyntö

Oletko kiinnostunut tuotteistamme?

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot

Myynti: 019-6881172
info [at] masterhouse.fi

Linnatie 4 A
04600 Mäntsälä

Näytä kaikki »